sociala medier 2021-05-25T22:09:44+00:00
Loading...

DIGITAL MARKNADSFÖRING I SOCIALA MEDIER!

Under de senaste åren har vi upptäckt att många marknadsavdelningar, och företag, tycker det är svårt, och lite bökigt, att arbeta framgångsrikt med sociala medier. Det är det! För det är komplext, det tar tid, och förutsättningarna ändras konstant av bl a Facebook och Instagram. Detta gör att det krävs att man är aktiv, och förstår de nya spelreglerna för att skapa effekt. Vi vet hur!

På Schumacher Consulting hjälper vi er att styra upp, planera och utföra aktiviteter på sociala medier. Aktiviteter med syfte att skapa en beteendeförändring hos målgruppen, öka engagemanget och bygga ert varumärke i sociala medier. Självklart har vi full spårbarhet på alla aktiviteter vi genomför, vilket innebär att vi kontinuerligt analyserar våra insatser på detaljnivå, för att kunna optimera utfallet enligt uppsatt plan.

Att använda sociala medier som en del av den digitala marknadsföringen kan fungera fantastiskt bra, om man gör det rätt, och har en utarbetad strategi att följa. Möjligheterna att nå exakt rätt mottagare, vid exakt rätt tillfälle, har aldrig varit bättre. Bara Facebook erbjuder idag 1.280.000.000 dagliga användare!

Vi hjälper er att ta fram strategier, contentplans, roadmaps, målgruppsanalys och ett innehåll som konverterar och engagerar er målgrupp. Ett innehåll som de helt enkelt gillar! Och självklart hjälper vi er med den digitala analysen som krävs för att kunna utvärdera kampanjerna, och andra digitala aktiviter, som påverkar ert varumärke.

Vi hjälper er hela vägen. Tillsammans arbetar vi fram en strategi, som baserar sig på ett antal insikter och analyser som krävs för att kunna skapa en unik social media strategi för just ert företag. Därefter tar vi fram en contentplan och roadmap som vi genomgående använder i vårt fortsatta samarbete. Har du redan strategin klar? Då hjälper vi dig gärna att producera innehåll som engagerar och konverterar din målgrupp!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er att bli framgångsrika i sociala medier? Kontakta Henrik Schumacher på 0709- 28 32 70 för ett förutsättningslöst möte.