digital marknadsföring från klick till kund 2021-05-25T22:08:14+00:00
Loading...

SMART DIGITAL MARKNADSFÖRING GENERERAR INTÄKTER!

Varje dag spenderas miljoner på digital marknadsföring som aldrig kommer fungera, eller leverera. Det är egentligen inte fel på syftet. Men kunskapen om smart, och effektiv, digital marknadsföring är generellt för låg, vilket tyvärr innebär att många inte har full koll på sina digitala kampanjer. Och faktiskt inte bryr sig. Rent vansinne tycker vi! Vi brinner för att göra digital kommunikation som är fullt spårbar, och som levererar resultat!

Under åren har vi byggt vår metodik ”Från klick till kund” som är en process där vi har full koll på dina kampanjer hela vägen. Från kreativ brief till genomförande och komplett uppföljning. Vårt primära syfte är inte att driva trafik. Utan att driva relevant trafik. Trafik som konverterar och ökar din försäljning! Genom att arbeta i processer kan vi snabbt konstatera om kampanjen fungerar, eller inte levererar. På så sätt kan vi snabbt optimera kampanjen, annonserna eller placeringarna, så vi kan säkerställa att kampanjen får de resultat som vi önskar.

Vi jobbar med kampanjer för att öka våra uppdragsgivares konvertering och sälj genom kanaler som Adwords, Facebook, Instagram och displayannonsering.

Henrik Schumacher har arbetat med digital marknadsföring sedan 1999. Under perioden 2009-2013 som anställd Digital Marketing Manager på Ikano Bank med ansvar för att maximera trafiken till bankens sajt, samt säkerställa kvalitén på all inkommande trafik. Efter anställningen fortsatte uppdraget för Ikano Bank som konsult på Schumacher Consulting under 2014-2015. Vid den här tiden var Ikano Bank en av Sveriges största annonsörer online.

Under åren har vi haft förmånen att få samarbeta med både direktkunder och som samarbetspartner till reklam- och webbyråer. Exempel på varumärken och företag vi hjälpt inom digital kommunikation: Ikano Bank, Citibank, Din-X, Lee Jeans, Bjurfors, Avfall Sverige, Inwear, Försvarsmakten, Duni, Procordia Food, PAT Management, Gallaher Group, Georgia Pacific, Hotel Tylösand, Väla Centrum, Ringenäs Golfklubb, Boda Nova, Shell Mastercard, Frölunda Torg, Bredband 2 m fl.

Vill du också höja outputen från din digital annonsering? Kontakta oss för mer information.